Heerlijke donuts: snel en gemakkelijk | pangudownloads.com
Lekker koken

Heerlijke donuts: snel en gemakkelijk

Donuts worden bestrooid met poeder - dit is een herinnering uit de kindertijd, toen ze op elke hoek konden worden gekocht. Nu is zo'n delicatesse maar zelden te koop, tegenwoordig worden donuts als een Amerikaans symbool beschouwd.

Niemand weet precies hoe dit gerecht is gebeurd, maar er zijn veel verhalen en legendes. Het begon allemaal met het feit dat een onbekende persoon een stuk deeg in kokende olie liet vallen en zo verscheen "Botertaart".

Heerlijke donuts: snel en gemakkelijk

Maar de beroemdste legende over de oorsprong van het gat in de test is toen de kapitein van het Deense koopvaardijschip H. Gregory het schip bestuurde. Een verschrikkelijke storm begon. Om de golven te overwinnen had hij beide handen nodig en toen zette hij een broodje op dat hij op het handvat bij het stuur at. Maar hoogstwaarschijnlijk was het verschijnen van een gat in de test te wijten aan het feit dat het sneller en beter geroosterd is.

Donuts worden beschouwd als een traditioneel gerecht in Amerika voor het ontbijt en zijn bijna gelijk aan belangrijk kalkoen.

Deze zoetheid kan een favoriet of zelfs een traditionele traktatie in uw familie worden.

Hoe kook je de lekkerste donuts zonder gist

Er zijn vele technologieën voor het bereiden van botertaarten met verschillende vullingen en poeders, ze vereisen geen speciale kosten, hoewel meel, eieren en suiker altijd de verplichte ingrediënten zijn. Bereid heerlijke, zachte en delicate pyshki is niet moeilijk, maar heel eenvoudig en snel, als je kiest voor een goed recept.

In principe wordt gistdeeg gebruikt, maar het duurt erg lang om te koken, ongeveer twee uur, hoewel de kwaliteit en smaak het recept van donuts zonder gist helemaal niet verliezen.

Ingrediënten voor gecondenseerde melkdeeg:

 • meel, twee glazen;
 • eieren, drie stukken;
 • gecondenseerde melk, één pot;
 • plantaardige olie;
 • zout, knijpen;
 • bakpoeder, één sachet;
 • vanilline, één sachet.

Om je voor te bereiden, heb je een diepe, brede container nodig, waar de pasteien worden geroosterd, je moet er op voorhand voor zorgen. Het kan een frituurpan, een braadpan of een pan zijn. Sommige huisvrouwen bakken het liefst donuts in de oven. Om het deeg te kneden, bereidt u een kom, deegroller, vork, zeef, een glas en een glas om de donutvorm te snijden.

Bereiding van de test voor donuts zonder gist:

Heerlijke donuts: snel en gemakkelijk
 1. Eerst moet je een schaal nemen en de eieren erin drijven. We openen de pot met gecondenseerde melk en gieten de vloeistof uit naar de eieren. Dit mengsel moet grondig worden gemengd met een vork, maar in geen geval mag het worden geslagen met een mixer.
 2. Twee glazen meel schonken in een zeef en werden in een kom gezeefd. Dan zal het deeg zacht zijn en is er een garantie dat het deeg zonder klontjes zal uitkomen.
 3. Het is noodzakelijk om een ​​zak bakpoeder uit te gieten, dit is tien gram. Gebruik soda als je het niet hebt. Schep een theelepel poeder in met een eetlepel azijn. Giet vanilline en een snuifje zout om de smaak te verbeteren.
 4. Roer het mengsel door eerst een lepel of een speciale spatel te gebruiken en blijf dan kneden met je handen. Het deeg moet zacht en elastisch zijn, maar het zal een beetje aan de vingers plakken, dus de tafel moet goed met bloem worden bestrooid.
 5. Rol het gelijkmatig af met een deegroller, niet meer dan een centimeter dik.
 6. Rol met behulp van een glas en een glas de vormen om te frituren.
 7. In een brede verwarmde pan giet je de plantaardige oliedikte van anderhalve centimeter. Leg het deeg in kokend vet. Om te braden is het noodzakelijk van twee partijen om een ​​rossige korst van gouden kleur.
 8. Na de bereiding spreiden we de donuts op een servet, het absorbeert de overtollige olie.

Als je het recept volgt, krijg je twaalf dumplings.

Ingrediënten voor donuts zonder gist op melk:

 • één ei;
 • suiker, drie eetlepels;
 • boter, twee eetlepels;
 • meel, anderhalve beker;
 • melk of kefir, een half kopje;
 • frisdrank, een theelepeltje.

Hoe deeg te koken voor donuts zonder gist:

Heerlijke donuts: snel en gemakkelijk
 1. Eerst moet je boter bereiden, smelten in een waterbad.
 2. In een diepe container, rijd het ei en giet de suiker eruit, klop het met een mixer.
 3. wanneer een homogene massa werd verkregen, giet langzaam olie bij kamertemperatuur en blijf interfereren.
 4. in de resulterende vloeistof giet de melk in en meng goed.
 5. voeg droge ingrediënten toe en kneed het deeg, zoals beschreven in het vorige recept.
 6. bak en zet op een servet.

Het zou ongeveer twintig taarten moeten zijn.

Donuts - zoete, smakelijke en te calorierijke schotel.

Als je je ideale figuur bekijkt, kunnen ze beter geen misbruik maken. Daarom, verminderen de calorische inhoud kan kwark helpen. Leg bij het koken tweehonderd gram cottage cheese in plaats van boter. De smaak zal helemaal niet bederven, maar zelfs andersom.

Deze originele zoetheid wordt in verse vorm aan tafel geserveerd. Twijfel niet dat de helft van de portie weg is, totdat je klaar bent met koken. Soms koken donuts met verschillende vullingen (met chocolade, kersen, gekookte gecondenseerde melk) of versieren, prisypaya poedersuiker, kokos, gekleurde hagelslag snoep, noten of bestrooid met poedersuiker.

Tot inschrijving zonder gist donuts en krijgt het origineel eruit ziet als een ochtendtraktatie agenten uit Amerikaanse films, kun je giet er een half pie smakelijke stropen, met behulp van een glazuur dat naar uw wens.

Chocolade glazuur

Je hebt nodig:

 • vijf st. l. melk;
 • zes st. l. suiker;
 • twee-drie st. l. cacao;
 • anderhalf honderd. l. boter.

Suiker moet worden gemalen in een koffiemolen, meng het met cacaopoeder, giet de verwarmde melk en voeg verzachte boter toe. Dit mengsel wordt grondig ingewreven. Voor meer uniformiteit, kunt u opwarmen.

Eiwit glazuur

Ingrediënten: één ei, water en suiker in een halve kop.

Meng een mok suiker en water, breng aan de kook op laag vuur en als je een homogene massa krijgt, verhoog je de temperatuur. Blijf koken totdat het water enigszins is verdampt, waardoor een viskeus mengsel ontstaat. Afzonderlijk eiwit kloppen en zonder een dunne stroom te mengen, giet een dikke suikerstroop.

Caramel glazuur

Het zal duren:

Heerlijke donuts: snel en gemakkelijk
 • 180 gram kristalsuiker;
 • 150 gram warm water;
 • 150 gram crème;
 • tien gram zetmeel;
 • vijf gram gelatine.

Van te voren moet alles voorbereid zijn, want later zal er geen tijd zijn om naar componenten te zoeken.

De eerste stap is om de gelatine te vullen met koud water en te laten infuseren.

Koude room wordt gemengd met zetmeel om klonters te voorkomen, het is beter om door een zeef te gaan. Giet de suiker in een koekenpan met een dikke bodem, laat het smelten boven een vuurtje. Terwijl hij zijn taak uitvoert, kan hij niet aangeraakt worden, behalve dat je hem periodiek kunt gooien.

Wij brengen caramel tot lichtbruine kleur, op dit moment kunt u de borstel met koud water bevochtigen en zachtjes de lichtere massa naar het midden duwen. Het belangrijkste is niet om de suikervloeistof te oververhitten, anders zal het bitter zijn en alle pogingen tevergeefs. Voeg vervolgens langzaam warm water toe aan de pan en breng aan de kook. We verwijderen de capaciteit van de plaat en laten de crème infunderen met een dunne stroom, terwijl de vloeistof wordt voorkomen door de garde. Wanneer het mengsel enigszins is afgekoeld, blijft het alleen over om de gelatine binnen te gaan, die vóór gebruik is uitgeperst.

Wanneer de donuts en karamel klaar is, "dress" dumplings in zoete mooie odezhku, bestrooi met decoraties en leg ze op een papieren handdoek om te drogen. Eet smakelijk!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

23 − = 17