Älskare - underhållning eller potentiell fara? | pangudownloads.com
psykologi

Älskare – underhållning eller potentiell fara?

Det faktum att kvinnor inte kan hävda sig genom intima relationer är en illusion och en myt. Annars skulle det inte finnas någon anledning att söka nöjen på sidan, göra romaner och byta sexuella partners. Å andra sidan kan en älskare för en kvinna bli en källa till både nöje och problem. Varför sträva efter detta och varför allt kan bli till besvikelse – läs i vår artikel.

Hur man får en älskare

Älskare - underhållning eller potentiell fara?

Osäkerheten om behovet av ytterligare intima relationer beror på bristen på erfarenhet i dessa fall eller negativa minnen som gör att du tvekar att fatta ett beslut. Frågan om huruvida man ska få en älskare uppstår oftast hos dem som antingen aldrig svikit sin man eller inte vet hur man ska komma till rätta med saken.

Hitta rätt kille, villig att ha sex med en gift kvinna, inte ett problem. Den kvinnliga karaktären hos relationen tyder på att det alltid finns män nära, bland annat man kan välja en eller två potentiella partner på ett säkert sätt.

Många tjejer noterar att deras antal sexpartner skulle vara många gånger större. Om de inte nekade inbjudningar. En kvinna som är förlovad i en annan är känd för att vara ännu mer önskvärd för mannen från kategorin av dem som är ganska nöjda med de förbindelser som inte leder till äktenskap.

Så gift (i ett officiellt och civilt äktenskap) är romantik relativt lätt – det finns ganska många villiga. 

Varför börjar de vanligtvis älskare?

Bli sedvanlig eftersom jag vill ha kärlek, uppmärksamhet, sex. Observera att detta steg för en fri kvinna inte alls är vad som är för en gift kvinna. Den första får nästan fullständiga relationer (nästan – det betyder, utan skyldigheter), den andra får det hon saknar i äktenskapet. 

Varför har kvinnor älskare?

Svaren är banala och oförändrade i århundraden: 

 • Det är prestigefyllt (det är nödvändigt enligt en sekulär dams status);
 • Det intima livet i en äktenskapsbed uppfyller inte eller är frånvarande.
 • Ritar på experiment, jag vill ha en annan man, nyhet, romantik;
 • Kvinnor väljer en partner som, till skillnad från sin man, kommer att kunna översätta sina erotiska fantasier;
 • Som ett slags hämnd för äktenskapsförräderi
 • Att dra fördel av relationer – från pengar och gåvor till verkligt skydd och hjälp i livssituationer.
 • För att öka självkänslan: det finns en man, vilket betyder att jag är önskvärd om två önskas dubbelt. 

Så, trots ordet “vännen“, Mest av tiden luktar inte kärlek där. Och om beräkningen för att uppfylla en kvinnas önskemål inte är motiverad (ger inte gåvor, uppfyller inte i sängen etc.), så slutar förhållandet.

Allt detta är skäl till varför gifta kvinnor föder älskare, dock inte förklara var damerna kastar sig i poolen med huvudet, ändra goda makar och gå ifrån dem, bundna svindlande romaner med de fattiga, inte för attraktiva och äldre.

Det händer också att den största kärleken kommer … i form av verkligt drama, och till och med tragedi för alla deltagare – älskare, fru och make. 

Särskilda kännetecken för förhållandet mellan älskare

Älskare - underhållning eller potentiell fara?

Om du seriöst bestämt dig för att gå på den här vägen är det bättre att vara redo inte bara för köttliga nöjen och romantiska kvällar, men också för mindre trevliga stunder.

Vi kommer inte att ta ställning till moralister, var och en bestämmer för sig själv vad goda ramar kommer att vara bekväma, men vi kommer inte att ignorera de problem som härrör från regelbundna svekningar. 

Så nackdelarna med situationen, när fruen bestämde sig för att ha en älskare: 

 • Du måste spendera din energi för att gömma dig effektivt från din make och familj.
 • Det finns nya problem: hålla dig i ett tillstånd av ständig beredskap, för att inte missa chansen att Hittills har mer noggrant än vanligt att ta hand om sig själva, att flirta och spela passion – allt detta verkligen gick med min man, och nu igen,
 • Erfarenhet ångest (motiverat eller inte) att den nya partnern är den första att kasta, att berätta sin man, publicera dina delade bilder eller korrespondens – det vill säga, är det nödvändigt för att klara en nypa salt;
 • Med en älskare kan du sällan prata hjärta till hjärta – du är endast kopplad till kön;
 • Dina förväntningar på sex kan inte vara rättfärdiga, och ändå – någon passion passerar, och det nya könet blir till samma rutin som du försökte fly från.
 • Ingen avbröt risken att fånga en veneral sjukdom eller bli gravid;
 • Den viktigaste nackdelen är en verklig risk för att förstöra ditt äktenskap, för en man vars fru har en älskare är osannolikt att förlåta om han finner ut. 

Det är inte ovanligt, och en sådan situation, när säker i sitt beslut efter en kvinna upplevde romanen faller in i en depression börjar lida av skuldkänslor gentemot sin make, och låg självkänsla. Det är konstigt, eller hur?

Det var ju självkänslan som jag ville öka, men i stället är det bitterhet och besvikelse. Därför måste vi tydligt förstå för sig själva: en kärleksrelation på sidan – inte ett nöje, och samma lotteri, där det finns också några turnummer och nappar. 

Behöver du en älskare?

Letar du efter en sexpartner som en kvinna vill är inte alltid, men bara om det redan är omöjligt att bli av med känslan av att något saknas i livet. Och en strålande idé kommer i åtanke: “Jag vill ha en älskare!“.

För att älska äventyr inte en besvikelse för dig, fråga dig själv strategiskt viktiga frågor: 

 • Vilket behov kommer partneren tillfredsställa mig?
 • Än jag tar en risk? Vad kan gå fel?
 • Vad kan jag erbjuda en partner? 
Älskare - underhållning eller potentiell fara?

Kanske några av er, strax efter att ha läst listan, är upprörda, säger de, hur kan du hantera sådana saker med ett kallt sinne – var är passion och önskan om äventyr? Det är det som kan och bör ställas till sådana frågor i förväg, även innan sökandet efter en kandidat till en plats.

På en romantik kommer det inte att vara möjligt att uthärda alla komplexa sådana relationer, särskilt om det handlar om “vandra till vänster“. Och om du är förvirrad pragmatiskt tillvägagångssätt, då, ärligt talat, betyder det en älskare som fenomen – inte för dig, men i själva verket du vill älska och värme i denna familj.

Äktenskapsbrott i tänderna bara bitchiness, klokhet kvinnor, möjlighet att gömma sig från en make, ligger de två män inte förlora sitt huvud i en virvel av känslor och rädslor, liksom de som omedelbart kan kasta dessa relationer, som de säger, ut genom fönstret, inte illa, och ett brustet hjärta. Identifierar du dig själv som sådan? Om du fortfarande inte, tänk igen, är det värt att börja en älskare.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 1

Adblock
detector