psykologi

Hvordan bli en hippie: klær, stil, prinsipper og verdenssyn

Ofte husker den eldre generasjonen 60-tallet og hippybevegelsen: fri kjærlighet, musikk og fred. Nå er denne subkulturen ikke så vanlig, men noen mennesker vil desperat bli hippier. Tilhører du dem? Fortsett deretter med reinkarnasjon.

Contents

Hva er en hippie subkultur?

Hvordan bli en hippie: klær, stil, prinsipper og verdenssyn

Denne spesielle bevegelsen stammer fra USA i 60-tallet av det 20. århundre. Etter en stund oppstod det i andre land, men i slutten av 1970-tallet forsvant det praktisk talt. Beundrere i denne retningen var tenåringer og “unge voksne” som kritiserte de etablerte reglene, verdiene og kjempet for fred.

Hippiene bragte en revolusjonerende ånd til massene, forplantet andre religioner enn kristendom og jødedommen. En annen prestasjon er fremgangen til den seksuelle revolusjonen.

For ekspansjon av bevissthet ble psykedeliske legemidler brukt. De var på gratis salg, så det var ingen problemer med oppkjøpet.

“Rainbow Collection” og “Bulli”

Dette er en av de grandiose tradisjonene. Tusenvis av mennesker klatret på Table Mountain og mediterte, holdt hender. De bestemte seg for å kjempe for fred ikke ved streik, men av stillhet. Slike handlinger ble gjentatt hvert år, de ble kalt “Rainbow Collection”, fordi regnbuen var et symbol på lykke og balanse.

Hvordan bli en hippie: klær, stil, prinsipper og verdenssyn

VW Transporter dukket opp ved en tilfeldighet. Han ble raskt samlet av arbeidstakere for å bære tunge belastninger mellom butikkene. Allerede etter det ble det perfeksjonert og fullført. Auto, som ble et kjent symbol på hippy bevegelsen, er trykt på T-skjorter. Fans av denne retningen er glade for å ha på seg ting som skildrer en legende.

“Bully” – automatisk assosiert med “Fri kjærlighet”, “Barn av blomster” og ikon “Pacifica”. De reiser fortsatt rundt i verden, dekorert i alle regnbuens farger.

Hva er forskjellen mellom en hippie?

Uansett kjøtt hadde alle lenge hår. De ble delt inn i en rett del, og et spesielt bånd ble bundet rundt hodet. Hender utsmykket “Baubles” – hjemmelagde armbånd laget av perler, tre eller lær.

Hvordan bli en hippie: klær, stil, prinsipper og verdenssyn

Uansett hvor mange år folk var, hadde de store, strakte gensere, dekorert med perler og en denimpose. Han var hengt rundt halsen, han var vant til å lagre penger, dokumenter.

Musikken de lyttet til, var representert “Cocktail” fra blues, folk og psychedelic rock. Talen ble fylt med diminutive suffiks og ord, som ikke var på det litterære språket.

En av de største forskjellene i denne retningen var propagandaen til fri kjærlighet og enkle medisiner – det var deres livsstil. Hippier disparaged holdning til materielle verdier, de ønsket ikke krig og var pacifists.

Hvordan bli en hippie?

det “Bli vant til” I denne kulturen trenger du den riktige holdningen. Du kan begynne å høre på musikk. Utmerket opptak fra Woodstock, du kan lytte til Jimmy Hendrix, Joe Cocker eller gruppen Country Joe og Fish. Tilhengere av denne trenden er åpne for alt nytt, så lytt til musikk som synger av kjærlighet, fred og vennskap.

For å forstå hvordan du blir en hippie, må du grundig studere den lange tiden da denne retningen ble født. Lær hva representanter for subkulturen trodde, hva deres moral var. Se på filmer «Monterey Pop», “Feiring på Big Sur”. Les forfattere som Tom Wolf, Alan Ginsberg og andre som har lært essensen av hippybevegelsen.

Hold deg til idealer

Hvordan bli en hippie: klær, stil, prinsipper og verdenssyn

Underkulturen av hippier innebærer visse regler: man kan ikke forurense miljøet, man må elske og bevare naturen. Prøv å kjøpe bare miljøvennlige ting og produkter som er gjenstand for behandling.

Ikke glem et slikt konsept som byttehandel. Vær en frivillig, hjelp folk uinteressert.

Ikke bli hengt opp på ting. Alt materiale er sekundært for tilhengerne av denne retningen. Du kan kle deg i den andre hånden, bare hente hva som tilsvarer denne underkulturen.

Klærne skal være komfortable og komfortable – dette er viktig. Og hvis det er lyst, er det greit.

Velg de tingene som er laget av naturlige materialer. De setter særlig pris på cannabis. Klær fra hamp produserer oksygen, bekjemper miljøforurensning. Egnede ting i indisk stil, landlige skjorter, jeans bluss.

Mange menn vokser skjegg, bartender. Kvinner foretrekker å gå uten bH, ikke bruk sminke.

Gjør verden bedre!

Hvordan bli en hippie: klær, stil, prinsipper og verdenssyn

Propagande verden, vær mot kriger, restriksjoner og stive rammer. Støt homoseksuelle og andre minoriteter, behandle alt liberalt. Mange tilhenger av denne trenden tror at noe forbud skader mer enn narkotikabruk.

Selvuttrykk er et steg til suksess. Tenk på hva du kan overraske publikum. Forsøk å se naturlig, søt og velvillig.

Vokse håret ditt

Glem hårsalonger. Vokse langt hår – de vil være et symbol på frihet Alle pleieprodukter bør være basert på naturlige ingredienser. Stor popularitet er nytes av merkevaren «Dr. Bronner er ». Du kan også lage såpe selv, og legge til komponentene du trenger.

På 60-tallet brukte mange dreadlocks. Hvis du ikke vet hvordan du skal veve dem selv, kan du be om hjelp fra en spesialist. Denne frisyren krever ikke spesiell forsiktighet, det er praktisk og praktisk.

Utvide bevisstheten

Nesten alle hippier på 60-tallet røkt marihuana eller brukte et annet stoff. Selvfølgelig er dette skadelig for helsen.

Derfor er det verdt å understreke modernitet og utvide bevisstheten på andre måter:

Hvordan bli en hippie: klær, stil, prinsipper og verdenssyn
  • les åndelige bøker;
  • meditere;
  • master yoga.

For å bli hippie er det ikke nødvendig å ta medikamenter. For eksempel fant Frank Zappa, en kjent representant for denne subkulturen, avslapning i dans, musikk, meditasjon, lys. Slike aktiviteter er ikke helsefarlige og hjelper deg til å kjenne deg bedre.

Ungdoms alder er tiden for eksperimenter

Mange ungdommer på en bestemt levetid ser etter seg selv. De studerer forskjellige kulturer og bevegelser. Hippier tiltrekker dem med sin frihet og fredsbevisende oppfatning av livet. Spesielt tiltrekker den seksuelle revolusjonen. Men hva gjør de som fortsatt er i skolen og er avhengige av foreldrene sine?

Hvordan bli en hippie om 12 år?

Hvordan bli en hippie: klær, stil, prinsipper og verdenssyn
  1. Å begynne bedre med oppkjøpet av riktig dekorasjon. Jenter kan kle seg i bluser med bånd, bukseflamme, flygende skjørt-maxi. Gutter vil være egnet til gutter, strakte gensere og brede jeans.
  2. Hvis du fortsatt har kort hår, gjør du “Ragged” et hårklipp med et ujevnt slag. Du kan bruke midler for hårvekst, men bare naturlig, basert på plantekomponenter.
  3. Ta vare på natur, dyr, organisere handlinger, fremme dine synspunkter. Feed hjemløse katter og hunder, bli frivillig i dyrehjem. Protest mot avskoging, tilbringer i skolen en samtale om sjarmen til friluftsliv, snakk om miljøets betydning.

Ungdom er ikke en unnskyldning for å gi opp ønsket om å bli fri. Bryt reglene, led en aktiv livsstil. Du må være klar til å fordømme andre, men viktigst – å bli en hippie i dusjen.

Deretter finner du likesinnede mennesker og blir virkelig fri, uansett hvor gammel du er.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply