Skönhet och hälsa

Hollywood ler i ett par minuter med tandfärg Dental Paint

Om ett vackert snövit leende drömmer många människor, för inte allt av naturen har helt vita tänder. Vissa försöker att bleka dem med en speciell tandkräm och använda en speciell poleringsborste, andra söker hjälp från tandläkare för att åtminstone tillfälligt ändra sitt leende och göra det strålande. Det visar sig att det finns ytterligare en metod för blekning emalj, vilket gör det möjligt att bli ägare till ett “Hollywood leende” om några minuter hemma. Namnet på denna mirakelhärdning är tandfärgfärgen.

Hollywood ler i ett par minuter med tandfärg Dental Paint

För att använda det här verktyget för att omedelbart omvandla leendet tillgriper många artister ett snyggvitt leende för en konsert, en mottagning eller något annat offentligt evenemang som kräver en uppvisning av sitt utseende offentligt. Irreplaceable paint Dental Paint och under filmning

till filmer, klipp och reklam, eftersom tittarna bara ser vackra skådespelare med strålande hälsosamma leenden från skärmen.

Contents

Hur fungerar det?

För närvarande anses förfarandet för tandblekning med hjälp av speciell tandfärg anses vara den mest effektiva, om än tillfälliga, sättet att snabbt omvandla ett leende. Resultatet av att använda denna färg kommer att vara en kortvarig effekt av transformationen, leendet blir vitare minst 10 toner.

Hollywood ler i ett par minuter med tandfärg Dental Paint

Efter applicering på tandens yta skapas en mycket hållbar beläggning som inte kan särskiljas från den riktiga emaljen. Det här verktyget mättar perfekt alla tillgängliga fyllningar, några kronor, proteser och keramik.

Och det finns inget behov av att polera färg tandkräm, det ser bra ut i sin naturliga form och kräver ingen extra omsorg.

Dentalfärg är mycket slitstark, det kan tåla mat och dryck i minst en dag. Om så önskas, kan du lätt ta bort den med en pensel i slutet av dagen. En flaska tandfärg är i genomsnitt tillräckligt för 50 Hollywood-leenden.

  Beige hårfärg - naturlighet är alltid relevant!

Färgen för tillfällig blekning av emalj kan enkelt användas hemma. Det är väldigt bekvämt att applicera produkten, därför är eventuell sprayning av färg med en speciell tandborste som ingår i satsen utesluten.

Är det säkert?

Tillverkare av vit färg för tänder Dental Paint försäkrar köpare att detta verktyg är helt säkert och skadar inte tänderna eller slemhinnan i munnen, även om det finns en oavsiktlig färgspruta. Dessutom förhindrar läkemedlet utvecklingen av karies och har bakteriedödande egenskaper.

Hollywood ler i ett par minuter med tandfärg Dental Paint

Dessutom kan en av komponenterna i detta verktyg – titandioxid (titandioxid) med upprepad användning lysa upp den naturliga emaljen med 2-3 toner.

I professionell tandlack för tänder finns det ingen peroxid av väte, aceton eller andra farliga komponenter. Den består av naturliga ingredienser och är därför helt säkert att använda!

Finns det en färg för tänder som skulle vara mycket längre?

Tyvärr nej. För tillfället – det här är det mesta “Long-playing” alternativ. För att hålla vithet längre, hjälper det bara tandskivor.

Det är viktigt att veta!

Alla som vill göra sitt leende snövit innan du använder Dental Paint blekning måste ta reda på vad som exakt leder till att mörkret blir mörkare eller gult. Det kan hända att du självklart kan lätta ditt leende.

Så, de vanligaste orsakerna till förmörkelse av tandemaljen är:

Hollywood ler i ett par minuter med tandfärg Dental Paint
  • frekvent användning av sådana drycker som te, kaffe, pepsi-cola, mörkfruktjuicer;
  • Rökning, och som en följd av deponering av tartar;
  • trauma mot tänderna och komma in i deras blodvävnad;
  • sjukdomar i munhålan och systemiska kroniska sjukdomar.

Också ofta yellowness av emalj är naturligt, eftersom, som du vet, det finns många nyanser av samma färg, inklusive vit. I detta fall kommer den väl valda läppstiftet att visuellt tända tänderna.

  Vi behandlar infektionen med "Rovamycin"

Ett annat sätt att tillfälligt bleka tänderna är att rengöra ytorna med konventionell bakpulver. Du kan polera dina tänder bara en gång i veckan. Du kan också skölja munhålan med väteperoxid utspädd 1: 1 med vatten, men inte oftare än en gång om 10 dagar.

Nu vet du vad hemligheten är “Hollywood leende”. De flesta stjärnor har samma tänder “Natural” som snygga näsor, byster av 5 storlekar “Av naturen”  och släta ansikten utan rynkor.

För att snabbt skapa ett bländande Hollywood-leende och göra drömmar förverkliga, räcker det inte med att bara använda detta färgämne för tandblekning. Vi måste fortfarande ta hand om detta mirakelbota. Därför är det nödvändigt att den dagliga orala hygienen är korrekt och grundlig, med användning av kvalitets tandpulver.

Nåväl, du måste naturligtvis besöka tandläkaren regelbundet och i tid för att behandla sjuka tänder.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply